A La Carte Menu
Cold Starters
Khai Vị Lạnh
White Banana Blossom Salad with Soya Dressing & Homemade Smoked Dry Aged French Duck Breast. Truffle, Foie Gras Yogurt Nitrogen Ice Cream, Beetroot Gel & Coconut Sauce.
Gỏi Hoa Chuối Trắng Ướp Nước Tương Với Ức Vịt Pháp Xông Khói, Kem Gan Vịt Sữa Chua Vị Nấm Truffle, Sốt Mayonnaise Dừa & Sốt Củ Dền Cô Đặc
Black Angus Beef Tenderloin Carpaccio with Black Garlic & Truffle Sauce, Shaved Parmesan Cheese & Garden Mix with Rocket.
Carpaccio Thăn Bò Úc Black Angus Với Sốt Nấm Truffle & Tỏi Đen, Phô Mai Parmesan Kèm Salad Rocket Hỗn Hợp
Half-Baked Duck Foie Gras Marinated with Cognac, Tahitian Vanilla & Fives Spices, Sauternes Wine Jelly, Cherry Tomato Jam, Toasted Ginger & Goji Berry Brioche.
Gan Vịt Pháp Ướp Cognac, Ngũ Vị Hương & Vani Tahiti Tươi, Thạch Rượu Vang Sauternes, Mứt Cà Chua Bi Dùng Kèm Bánh Mì Hạt Kỷ Tử Hương Gừng
Hokkaido Scallop Tartar with Amur Prestige Caviar & Basil Flying Cloud.
Tartar Sò Điệp Hokkaido Với Trứng Cá Tầm Amur Prestige & Mây Bong Bóng Hương Quế Tây
Fresh Special Royale Oyster from David Hervé France, Served with Dark Rye Bread Toast & Shallot Vinegar.
Hàu Tươi Pháp David Hervé Royal Dùng Kèm Giấm Hành Củ Đỏ Và Bánh Mì Lúa Mạch Đen
Hot Starters
Khai Vị Nóng
Pan Fried Foie Gras with Honey Truffle & Crunchy Nuts, Duo Green Mango & Melon Salad with Homemade Duck Breast Cured, Rhubarb Chutney, Passion Fruit & Fish Sauce Dressing, Raspberry Sauce.
Gan Vịt Pháp Áp Chảo Với Mật Ong Truffle Và Các Loại Hạt Giòn Kèm Sa Lát Xoài Xanh, Dưa Lưới & Ức Vịt Xông Khói, Mứt Rhubard, Nước Mắm Chanh Dây Và Sốt Quả Mâm Xôi
Soup
Súp
Green Peas & Asparagus Soup, Pan Seared Imported Scallop with Spices, Crispy Angel Hair Vegetables & Seaweed, Whole Meal Tuile.
Súp Đậu Hà Lan Măng Tây Với Sò Điệp Nhập Khẩu Áp Chảo, Rong Biển & Rau Củ Sợi Giòn.
Sea Crab & Prawn Bisque Flambéed with Cognac, Carabineros Shrimp Tartar on Toast & Saffron Rouille.
Súp Tôm Cua Biển Với Cognac Dùng Kèm Tartar Tôm Carabineros Và Bánh Mì Nướng & Sốt Nhụy Hoa Nghệ Tây
Main Course | Meat
Món Chính | Các Món Từ Thịt
Marinated Black Angus Beef Tenderloin MB4+ with Mashed Mushroom. Sautéed Mushroom & Vegetables, Mashed Potatoes Stuffed with Beef Marrow, Bordelaise Sauce.
Thăn Bò Black Angus MB4+ Dùng Kèm Nấm Nghiền, Nấm Xào Rau Củ, Khoai Tây Nghiền Nhồi Tủy Bò, Sốt Bordelaise
Roasted Lamb Rack, Smoked Eggplant Caviar, Gnocchi & Cherry Tomatoes Sautéed, Grilled Vegetables, Crispy Pumpkin Blossom, Mint & Lemon Gel, Mustard Sauce with Truffle Honey Flavor.
Sườn Cừu Nướng Dùng Kèm Cà Tím Caviar Xông Khói, Gnocchi & Cà Chua Bi Xào. Rau Củ Nướng, Hoa Bí Chiên Giòn, Mứt Chanh Bạc Hà, Sốt Mù Tạt Mật Ong Hương Nấm Truffle
French Landes Free-Range Chicken Stuffed with Foie Gras Mousseline & Black Truffle, Truffle Mashed Potatoes, Sautéed Vegetables. Tomato, Red Capsicum & Chili Gel, Port Sauce.
Gà Pháp Landes Free-Range Nhồi Với Gan Vịt Pháp Mousseline & Nấm Truffle. Khoai Tây Nghiền Vị Nấm Truffle, Cà Chua Xào Với Rau Củ, Thạch Dẻo Ớt Chuông & Sốt Rượu Port
Roasted Iberico Pork Pluma with Nuts, Spices & Dry Fruits Crust, Potato Dauphinois Gratin, Grilled Onion with Cumin, Mashed Beetroot, Smoked Black Pepper Sauce.
Thịt Thăn Lưng Iberico Nướng Với Các Loại Hạt & Trái Cây Sấy Khô, Khoai Tây Dauphinois, Hành Tây Nướng Với Thì Là, Củ Dền Nghiền & Sốt Tiêu Đen Xông Khói.
Main Course | Fish
Món Chính | Các Món Từ Cá
Pan Fried Japanese Hokkaido Sea Scallops, Grilled King Oyster Mushrooms, Mashed Pumpkin with Spices, Sautéed Asparagus, Scallop Crispy Tuile, Salmon Roe, Citrus Foam, Lemon Gel, Coconut Reduction, Yuzu Sauce.
Sò Điệp Nhật Bản Hokkaido Áp Chảo Dùng Kèm Trứng Cá Hồi, Nấm Đùi Gà Nướng, Bí Đỏ Nghiền Với Ngũ Vị Hương, Măng Tây Xào, Tuile Sò Điệp, Bọt Cam Quýt, Gel Chanh, Nước Dừa Cô Đặc & Sốt Chanh Yuzu
Grilled Swordfish Meka Marinated with Olive Oil And French Basil, Sautéed Vegetables, Grilled Mashed Carrot, Sautéed Morel, Crispy Taro Dumpling Stuffed with Smoked Fish Brandade, Amur Prestige Caviar, Sparkling Wine Butter Sauce with Finger Lime, Lemon Emulsion.
Cá Kiếm Úp Vải Dầu Olive Và Húng Que Tế Nướng Dùng Kèm Rau Củ Xào, Cà Rốt Nướng Nguội Nghiên, Nấm Morel Xào, Bánh Khoai Món Nhồi Cá Xương Khói Chiên Giòn. Trứng Cá Tấm Prestige, Sốt Bơ Chanh Cà Viar & Vang Sủi
Pan Fried Toothfish Marinated with Black Garlic, Duo of Mashed Cauliflower & Sautéed Cheddar Cauliflower, Miniature Brassica, Saffron & Oyster Sauce with Coriander Green Oil.
Cá Tuyết Ướp Với Tỏi Đen Áp Chảo Dùng Kèm Bông Cải Trắng Nghiền & Bông Cải Cam Xào, Sa Lát Cải Mầm, Sốt Hàu Và Nhụy Hoa Nghệ Tây, Dầu Ngò Xanh
Lobster Tail with Citrus Butter, Mashed Horseradish & Potato Mashed, Grilled Asparagus, Black Ink Linguine Sautéed, Crustacean Sauce.
Đuôi Tôm Hùm Nướng Với Bơ Cam Chanh, Khoai Tây Nghiền Với Củ Cải Ngựa, Măng Tây Nướng, Dùng Kèm Mì Đen Linguine Xào Với Sốt Crustacean.
The Grill
Các Món Nướng
Smoked Australia Cube Roll Wagyu F1 MB 6/7 200 Days Grain Feed (300 gr)
Nạc Lưng Bò Úc Wagyu F1 MB 6/7 Nuôi Hạt 200 Ngày (300gram)
Australia Wagyu T.Bone F1 MB 8/9 Grain Feed 400 days (500gr)
T.Bone Bò ÚC F1 MB 8/9 Nuôi Hạt 400 Ngày (500gr)
Australian Full Blood Wagyu Striploin MS 8/9 Grain Feed 450 Days (300 grams)
Thăn Ngoại Bò Wagyu Úc MS 8/9 Nuôi Hạt 450 Ngày (300gram)
All The Grills Are Served with Sautéed Potatoes, Mix Lettuce
Dùng Kèm: Khoai Tây Xào, Salad Trộn
CHOOSE ONE OF OUR SAUCE
CHỌN 1 LOẠI SỐT ĐI KÈM
- Black Pepper | Sốt Tiêu Phú Quốc
- Morel Sauce | Sốt Nấm Morel
- Blue Cheese Sauce | Sốt Phô Mai Xanh
- Extra Sauce | Thêm Sốt VND120,000
ON THE SIDE DISH
*Recommend by Chef
Amur Prestige Caviar From VietNam (5gr) VND425,000
"Our famous Amur Prestige caviar is a hybrid between the Amur Sturgeon (Acipenser Schrenckii) and the Huso Dauricus, also known as the river Beluga. They are claimed to be the largest freshwater fish in the world, with a maximum size of at least 1,000 kg and 5.6 m. The Amur sturgeon is one of the biggest of the sturgeon family. Because we prize this fish so much, we have let them grow to maturity, 15-17 years before harvesting the caviar. The roe is larger than the Oscietre at about 3.2mm and the color is a light brownish green tinge that pops on your mouth and expresses “umami” like nothing you have ever tasted. We only add around 3.2% salt to keep the integrity of the flavor so you can enjoy this amazing caviar at its best".
Dessert & Cheese
Tráng Miệng
Selection of French Cheese Served with Bread & Truffle Honey
Sự Kết Hợp Của Nhiều Loại Phô Mai Pháp Phục Vụ Kèm Bánh Mì Và Mật Ong Truffle
Da Nang Dragon Ball Flambéed with Vanilla & Ginger Rum, CalleBaut Chocolate Sphere Stuffed with Sautéed Fresh Fruits with Rosemary & Ginger, Mascarpone & Honey Cream, Biscuit, Nitrogen Mango Sorbet with Golden Leaf, Red Fruit Coulis, Dragon Breath Candy.
Ngọc Rồng Đà Nẵng – Quả Cầu Chocolate Callebaut Nhồi Trái Cây Hỗn Hợp Hương Gừng & Lá Hương Thảo, Kem Tươi Mật Ong Mascarpone Với Biscuit. Kem Xoài Với Lá Vàng & Sốt Trái Cây Đỏ
The Sweet Egg Nest of Han River - Under The Bamboo Cage, Ginger & Lemongrass Infused Caramel Egg Shell, Young Coconut & White Chocolate Mousse with His Strawberry Heart, Passion Fruits Sphere, Orange & Nuts Biscuit, Salted Caramel Apple Nest, Fruits Coulis.
Bánh Tổ Chim Sông Hàn – Bánh Mousse Dừa Non Với Chocolate Trắng Nhân Dâu Tây, Sốt Chanh Dây Được Bao Phủ Bởi Lớp Vỏ Caramel Mặn Kèm Với Bánh Biscuit Hạt Hương Cam & Sốt Trái Cây Đỏ
The Temptation Forbidden Apple Fruits Shape, Stuffed with Sautéed Red Apple & Apple Liquor, Grand Marnier Mousse, Joconde Biscuit, Tahitian Vanilla Sauce & Sorbet Strawberry.
Bánh Mousse Táo The Temptation Hương Grand Marnier Cam Nhân Táo Xào Với Rượu Táo Kèm Bánh Biscuits Joconde, Sốt Vani Tahitian & Kem Dâu
72 % Dark Chocolate Cremeux, Himalaya Salted Caramel Sauce, Fresh Fruits & Cherry Marinated with Cognac, Nuts & Coffee Sponge, Crunchy Royaltine, Orange & Pumpkin Nitrogen Sorbet, Tonka & Citrus Flavor Foam.
Bánh Chocolate Đen Mềm 72% Dùng Kèm Sốt Caramel Mặn, Trái Cây Tươi Và Cherry Ướp Rượu, Bánh Bọt Biển Cà Phê, Kem Bí Đỏ Hương Cam & Bọt Cam Quýt.
The Tatin Tart with Asia Spices Flavor, Vanilla Cream, Green Apple, Mascarpone Nitrogen Ice Cream.
Bánh Tart Táo Hương Vị Á Dùng Kèm Kem Tươi Vani, Táo Xanh & Kem Mascarpone Nitrogen.
Book Your Dining with Us
Book your table at a The Temptation today. Enjoy an unparalleled dining experience with unusual ingredients of the freshest and highest quality, personalized service and flaming flambés