Menu – The Temptation French Restaurant – The Temptation French Restaurant

A-La-Carte Menu

Cold Starters

Khai Vị Lạnh

White Banana Blossom Salad with Soya Dressing & Homemade Smoked Dry Aged French Duck Breast. Truffle, Foie Gras Yogurt Nitrogen Ice Cream, Beetroot Gel & Coconut Sauce.
Gỏi Hoa Chuối Trắng Ướp Nước Tương Với Ức Vịt Pháp Xông Khói, Kem Gan Vịt Sữa Chua Vị Nấm Truffle, Sốt Mayonnaise Dừa & Sốt Củ Dền Cô Đặc


VND360,000

- PHOTO -
Black Angus Beef Tenderloin Carpaccio with Black Garlic & Truffle Sauce, Shaved Parmesan Cheese & Garden Mix with Rocket.
Carpaccio Thăn Bò Úc Black Angus Với Sốt Nấm Truffle & Tỏi Đen, Phô Mai Parmesan Kèm Salad Rocket Hỗn Hợp


VND460,000

- PHOTO -
Half-Baked French Duck Foie Gras Marinated with Cognac, Tahitian Vanilla & Fives Spices, Sauternes Wine Jelly, Cherry Tomato Jam, Crispy Spice Tuile, Fresh Fig, Mango & Lemon Gel, Toasted Ginger & Goji Berry Brioche.
Gan Vịt Pháp Ướp Cognac, Ngũ Vị Hương & Vani Tahiti Tươi, Thạch Rượu Vang Sauternes, Mứt Cà Chua Bi Quả Vả Tươi, Đông Sương Xoài Chanh Dùng Kèm Bánh Mì Hạt Kỷ Tử Hương Gừng


VND630,000

- PHOTO -
Hokkaido Scallop & Lobster Tartar with French Sturia Caviar, Orange sauce, Citrus & Basil Flying Cloud.
Tartar Sò Điệp Hokkaido & Tôm Hùm Với Trứng Cá Tầm Pháp Và Mây Bong Bóng Hương Quế Tây & Sốt Cam


VND1,100,000

- PHOTO -
Fresh Special Royale Oyster from David Hervé France, Served with Dark Rye Bread Toast & Shallot Vinegar.
Hàu Tươi Pháp David Hervé Royal Dùng Kèm Giấm Hành Củ Đỏ Và Bánh Mì Lúa Mạch Đen


VND640,000

- PHOTO -

Hot Starters

Khai Vị Nóng

Pan Fried Foie Gras with Honey Truffle & Crunchy Nuts, Duo Of Green Mango & Melon Salad with Homemade Duck Breast Cured, Rhubarb Chutney, Passion Fruit & Fish Sauce Dressing, Raspberry Sauce.
Gan Vịt Pháp Áp Chảo Với Mật Ong Truffle Và Các Loại Hạt Giòn Kèm Sa Lát Xoài Xanh, Dưa Lưới & Ức Vịt Xông Khói, Mứt Rhubard, Nước Mắm Chanh Dây Và Sốt Quả Mâm Xôi


VND650,000

- PHOTO -

Soup

Súp

Green Peas & Asparagus Soup, Pan Seared Hokkaido Scallop with Spices, Crispy Angel Hair Vegetables & Seaweed, Whole Meal Tuile.
Súp Đậu Hà Lan Măng Tây Với Sò Điệp Hokkaido Áp Chảo, Rong Biển & Rau Củ Sợi Giòn.


VND315,000

- PHOTO -
Sea Crab & Prawn Bisque Flambéed with Cognac, Carabineros Shrimp Tartar on Toast & Saffron Rouille.
Súp Tôm Cua Biển Với Cognac Dùng Kèm Tartar Tôm Carabineros Và Bánh Mì Nướng & Sốt Nhụy Hoa Nghệ Tây


VND380,000

- PHOTO -

Main Course | Meat

Món Chính | Các Món Từ Thịt

Marinated Australia Shimo Wagyu Tenderloin MB 4/5 500 Days Grain Fed with Mashed Mushroom. Sautéed Mushroom & Vegetables, Mashed Potatoes Stuffed with Beef Marrow, Bordelaise Sauce.
Thăn Bò Australia Shimo Wagyu MB 4/5 Nuôi Hạt 500 Ngày Dùng Kèm Nấm Nghiền, Nấm Xào Rau Củ, Khoai Tây Nghiền Nhồi Tủy Bò, Sốt Bordelaise


VND1,500,000

- PHOTO -
Roasted Lamb Rack, Smoked Eggplant Caviar, Gnocchi & Cherry Tomatoes Sautéed, Grilled Vegetables, Crispy Pumpkin Blossom, Mint & Lemon Gel, Mustard Sauce with Truffle Honey Flavor.
Sườn Cừu Nướng Dùng Kèm Cà Tím Caviar Xông Khói, Gnocchi & Cà Chua Bi Xào. Rau Củ Nướng, Hoa Bí Chiên Giòn, Mứt Chanh Bạc Hà, Sốt Mù Tạt Mật Ong Hương Nấm Truffle


VND1,080,000

- PHOTO -
Free-Range Landes French Chicken Stuffed with Foie Gras Mousseline & Black Truffle, Truffle Mashed Potatoes, Sautéed Vegetables. Tomato, Red Capsicum & Chili Gel, Port Wine Sauce.
Gà Pháp Landes Free-Range Nhồi Với Gan Vịt Pháp Mousseline & Nấm Truffle. Khoai Tây Nghiền Vị Nấm Truffle, Cà Chua Xào Với Rau Củ, Thạch Dẻo Ớt Chuông & Sốt Rượu Port


VND900,000

- PHOTO -
Roasted Iberico Pork Pluma with Nuts, Spices & Dry Fruits Tuile, Potato Dauphinois Gratin, Grilled Onion Stuffed with Bacon and Dried Prawns Jam, Crispy Onion Salad, Mashed Beetroot, Smoked Black Pepper Sauce.
Thịt Thăn Lưng Iberico Nướng, Dùng Kèm Với Bánh Hạt Trái Cây Nướng Giòn, Khoai Tây Dauphinois, Hành Tây Nhồi Thịt Heo Xông Khói & Tôm Khô, Sa Lát Hành Tây, Củ Dền Nghiền & Sốt Tiêu Đen Xông Khói.


VND910,000

- PHOTO -

Main Course | Seafood

Món Chính | Các Món Từ Hải Sản

Pan Fried Japanese Hokkaido Sea Scallops, Grilled King Oyster Mushrooms, Mashed Pumpkin with Spices, Sautéed Asparagus, Scallop Crispy Tuile, Salmon Roe, Citrus Foam, Lemon and Yuzu Gel, Coconut Reduction, Yuzu Sauce.
Sò Điệp Nhật Bản Hokkaido Áp Chảo Dùng Kèm Trứng Cá Hồi, Nấm Đùi Gà Nướng, Bí Đỏ Nghiền Với Ngũ Vị Hương, Măng Tây Xào, Tuile Sò Điệp, Bọt Cam Quýt, Gel Chanh, Nước Dừa Cô Đặc & Sốt Chanh Yuzu


VND950,000

- PHOTO -
Grilled Sword Fish (Meka) Marinated with Olive Oil And French Basil, Sautéed Vegetables, Grilled Mashed Carrot, Sautéed Morel Mushroom, Sparkling wine white butter sauce with Finger Lime & French Sturia caviar, Lemon Foam.
Cá Kiếm Ướp Với Dầu Olive Và Húng Quế Tây Nướng Dùng Kèm Rau Củ Xào, Cà Rốt Nướng Nghiền, Nấm Morel Xào, Dùng Kèm Sốt Bơ Chanh Caviar & Vang Sủi, Trứng Cá Tầm Pháp & Bọt Hương Chanh


VND1,100,000

- PHOTO -
Pan Fried Toothfish Marinated with Black Garlic, Duo of Mashed Cauliflower & Sautéed Cheddar Cauliflower, Miniature Brassica, Saffron & Oyster Sauce with Coriander Green Oil.
Cá Tuyết Ướp Với Tỏi Đen Áp Chảo Dùng Kèm Bông Cải Trắng Nghiền & Bông Cải Cam Xào, Sa Lát Cải Mầm, Sốt Hàu Và Nhụy Hoa Nghệ Tây, Dầu Ngò Xanh


VND1,050,000

- PHOTO -
Lobster Tail with Citrus Butter, Mashed Horseradish & Potato Mashed, Grilled Asparagus, Black Ink Linguine Sautéed, Crustacean Sauce.
Đuôi Tôm Hùm Nướng Với Bơ Cam Chanh, Khoai Tây Nghiền Với Củ Cải Ngựa, Măng Tây Nướng, Dùng Kèm Mì Đen Linguine Xào Với Sốt Crustacean.


VND1,100,000

- PHOTO -

The Grill

Các Món Nướng

Smoked Australia Cube Roll Wagyu F1 MB 6/7 200 Days Grain Feed (300 gr)
Nạc Lưng Bò Úc Wagyu F1 MB 6/7 Nuôi Hạt 200 Ngày (300gram)


VND2,050,000

- PHOTO -
Australia Shimo Full Blood Wagyu Striploin MB 8/9 Grain Feed 450 Days (300 gr)
Thăn Ngoại Bò Wagyu Shimo Úc MB 8/9 Nuôi Hạt 450 Ngày (300gr)


VND2,300,000

- PHOTO -
Australia Blackmore Full Blood Wagyu Tenderloin MS9+ Grain Feed 500 Days (200 gr)
Thăn Bò Wagyu Blackmore Úc MS9+ Nuôi Hạt 500 Ngày (200gr)


VND2,350,000

- PHOTO -

All The Grills Are Served with Sautéed Potatoes, Mix Lettuce
Dùng Kèm: Khoai Tây Xào, Salad Trộn


CHOOSE ONE OF OUR SAUCE
CHỌN 1 LOẠI SỐT ĐI KÈM

  • Black Pepper  |  Sốt Tiêu Phú Quốc
  • Morel Sauce  |  Sốt Nấm Morel
  • Blue Cheese Sauce  |  Sốt Phô Mai Xanh
  • Extra Sauce  |  Thêm Sốt   VND120,000

ON THE SIDE DISH
*Recommend by Chef

French Sturia Classic Oscietre Caviar ( 8 gr)  VND850,000
"Classic Oscietre from the Acipenser Gueldenstaedtii sturgeon is a Caviar that is optain after no less than 9 years - It is a Medium-sized grains carefully selected. A caviar that melts in the mouth, generous and with the iodized taste characteristic of caviar. Classic Oscietra is rich, milky caviar with a hint of dry fruits taste. It has a melting grain with Black & Brown reflections and a long finish, ideal for enhancing a dish."

Dessert & Cheese

Tráng Miệng

Selection of French Cheese Served with Bread & Truffle Honey
Sự Kết Hợp Của Nhiều Loại Phô Mai Pháp Phục Vụ Kèm Bánh Mì Và Mật Ong Truffle


VND380,000

- PHOTO -
Da Nang Dragon Ball Flambéed with Vanilla & Ginger Rum, CalleBaut Chocolate Sphere Stuffed with Sautéed Fresh Fruits with Rosemary & Ginger, Mascarpone & Honey Cream, Biscuit, Nitrogen Mango Sorbet with Golden Leaf, Red Fruit Coulis, Dragon Breath Candy.
Ngọc Rồng Đà Nẵng – Quả Cầu Chocolate Callebaut Nhồi Trái Cây Hỗn Hợp Hương Gừng & Lá Hương Thảo, Kem Tươi Mật Ong Mascarpone Với Biscuit. Kem Xoài Với Lá Vàng & Sốt Trái Cây Đỏ


VND320,000

- PHOTO -
The Sweet Egg Nest of Han River - Under The Bamboo Cage, Ginger & Lemongrass Infused Caramel Egg Shell, Young Coconut & White Chocolate Mousse with His Strawberry Heart, Passion Fruits Sphere, Orange & Nuts Biscuit, Salted Caramel Apple Nest, Fruits Coulis.
Bánh Tổ Chim Sông Hàn – Bánh Mousse Dừa Non Với Chocolate Trắng Nhân Dâu Tây, Sốt Chanh Dây Được Bao Phủ Bởi Lớp Vỏ Caramel Mặn Kèm Với Bánh Biscuit Hạt Hương Cam & Sốt Trái Cây Đỏ


VND300,000

- PHOTO -
The Temptation Forbidden Apple Fruits Shape, Stuffed with Sautéed Red Apple & Apple Liquor, Grand Marnier Mousse, Joconde Biscuit, Tahitian Vanilla Sauce & Sorbet Strawberry.
Bánh Mousse Táo The Temptation Hương Grand Marnier Cam Nhân Táo Xào Với Rượu Táo Kèm Bánh Biscuits Joconde, Sốt Vani Tahitian & Kem Dâu


VND320,000

- PHOTO -
72 % Dark Chocolate Cremeux, Himalaya Salted Caramel Sauce, Fresh Fruits & Cherry Marinated with Cognac, Nuts & Coffee Sponge, Crunchy Royaltine, Orange & Pumpkin Nitrogen Sorbet, Tonka & Citrus Flavor Foam.
Bánh Chocolate Đen Mềm 72% Dùng Kèm Sốt Caramel Mặn, Trái Cây Tươi Và Cherry Ướp Rượu, Bánh Bọt Biển Cà Phê, Kem Bí Đỏ Hương Cam & Bọt Cam Quýt.


VND320,000

- PHOTO -
The Tatin Tart with Asia Spices Flavor, Vanilla Cream, Green Apple, Mascarpone Nitrogen Ice Cream.
Bánh Tart Táo Hương Vị Á Dùng Kèm Kem Tươi Vani, Táo Xanh & Kem Mascarpone Nitrogen.


VND270,000

- PHOTO -

Book Your Dining with Us


Book your table at a The Temptation today. Enjoy an unparalleled dining experience with unusual ingredients of the freshest and highest quality, personalized service and flaming flambés

RESERVATION
English